Gönderen Konu: [Çözüldü] Google web designer açılmıyor.  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hhk026

  • Çok Yeni Penguen
  • *
  • İleti: 3
  • Dağıtım: Linüx mint
  • Masaüstü: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Hd 7850 2 GB
  • İşlemci: Fx 6100
  • RAM: 8
[Çözüldü] Google web designer açılmıyor.
« : 19 Ocak 2019, 15:32:55 »
Merhabalar
Linüx mint 18.3 kullanıyorum.Google web designer açılmıyor.Yazılım yönetisinden de google sitesinden indirip kurmama rağmen açmayı başaramadım.İlgili hata kodlarıyla arama yaptım fakat chrome ile ilgili sonuçlar aldım.
Kod: [Seç]
/usr/bin/google-webdesigner
ile açtığımda aldığım hata.
Kod: [Seç]
DevTools listening on ws://127.0.0.1:56751/devtools/browser/0f5b6b68-c972-41f6-a57c-6695ccc476a6
[0119/151647.489958:ERROR:sandbox_linux.cc(379)] InitializeSandbox() called with multiple threads in process gpu-process.
[0119/151650.511927:ERROR:text_encoding_registry.cc(139)] alias ISO-8859-8-I maps to ISO-8859-8-I already, but someone is trying to make it map to ISO-8859-8
Sistem bilgilerim bu sekilde.
Kod: [Seç]
System:    Host: hasan-GA-970A-DS3 Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64 (64 bit gcc: 5.4.0)
           Desktop: Cinnamon 3.6.7 (Gtk 3.18.9-1ubuntu3.3)
           Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
Machine:   Mobo: Gigabyte model: GA-970A-DS3 v: x.x
           Bios: Award v: F7d date: 09/09/2014
CPU:       Hexa core AMD FX-6100 Six-Core (-MCP-) cache: 12288 KB
           flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 39866
           clock speeds: max: 3300 MHz 1: 1699 MHz 2: 1785 MHz 3: 1634 MHz
           4: 2160 MHz 5: 1577 MHz 6: 1600 MHz
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Pitcairn PRO [Radeon HD 7850 / R7 265 / R9 270 1024SP]
           bus-ID: 01:00.0
           Display Server: X.Org 1.18.4 drivers: ati,radeon (unloaded: fbdev,vesa)
           Resolution: 1920x1080@60.00hz
           GLX Renderer: AMD PITCAIRN (DRM 2.50.0 / 4.15.0-43-generic, LLVM 6.0.0)
           GLX Version: 3.0 Mesa 18.0.5 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] SBx00 Azalia (Intel HDA)
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
           Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Cape Verde/Pitcairn HDMI Audio [Radeon HD 7700/7800 Series]
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.15.0-43-generic
Network:   Card-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
           driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: ee00 bus-ID: 03:00.0
           IF: enp3s0 state: down mac: <filter>
           Card-2: Ralink RT2870/RT3070 Wireless Adapter
           driver: rt2800usb v: 2.3.0 usb-ID: 001-002
           IF: wlxc04a002b6629 state: N/A mac: N/A
Drives:    HDD Total Size: 740.2GB (16.3% used)
           ID-1: /dev/sda model: PNY_CS1311_240GB size: 240.1GB
           ID-2: /dev/sdb model: ST500DM002 size: 500.1GB
Partition: ID-1: / size: 213G used: 102G (51%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: swap-1 size: 8.57GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
           ID-3: swap-2 size: 0.70GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/zram0
           ID-4: swap-3 size: 0.70GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/zram1
           ID-5: swap-4 size: 0.70GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/zram2
           ID-6: swap-5 size: 0.70GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/zram3
           ID-7: swap-6 size: 0.70GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/zram4
           ID-8: swap-7 size: 0.70GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/zram5
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 25.1C mobo: N/A gpu: 29.0
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 234 Uptime: 49 min Memory: 2513.2/7958.6MB
           Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 5.4.0
           Client: Shell (bash 4.3.481) inxi: 2.2.35
 

Bu ekranda takılıp kalıyor açılmıyor.


İlginize teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2019, 23:41:38 Gönderen: hhk026 »

Çevrimdışı Butterfly

  • Proje Sorumlusu
  • *****
  • İleti: 16272
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 19.1 & LMDE 3
  • Masaüstü: Cinnamon 4.0 & Mate 1.20
Ynt: Google web designer açılmıyor.
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2019, 16:42:13 »
Aşağıdaki komutla başlatınca durum ne oluyor?

Kod: [Seç]
LC_ALL=C /usr/bin/google-webdesigner
Bu şekilde çalışyorsa aşağıdaki komutlarla kalıcı hale getirmeyi denersiniz.

Kod: [Seç]
echo "alias /usr/bin/google-webdesigner='env LC_ALL=C /usr/bin/google-webdesigner'" | tee -a ~/.bashrc
Kod: [Seç]
source ~/.bashrc
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...


Çevrimdışı hhk026

  • Çok Yeni Penguen
  • *
  • İleti: 3
  • Dağıtım: Linüx mint
  • Masaüstü: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Hd 7850 2 GB
  • İşlemci: Fx 6100
  • RAM: 8
Ynt: Google web designer açılmıyor.
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2019, 20:21:39 »
Uygulama açıldı teşekkürler.Kalıcı yapmayı başaramadım.Çok ta sorun değil artık.

Çevrimdışı Butterfly

  • Proje Sorumlusu
  • *****
  • İleti: 16272
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 19.1 & LMDE 3
  • Masaüstü: Cinnamon 4.0 & Mate 1.20
Ynt: Google web designer açılmıyor.
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2019, 20:34:11 »
Düzenlemeyi kalıcı yapmak için; paneldeki menü simgesine sağ tıklayıp ayarlardan menü düzenleme aracını açıp, uygulamanın başlatıcısını aşağıdaki şekilde düzenlemeyi deneyebilirsiniz.

Kod: [Seç]
env LC_ALL=C /usr/bin/google-webdesigner
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...


Çevrimdışı hhk026

  • Çok Yeni Penguen
  • *
  • İleti: 3
  • Dağıtım: Linüx mint
  • Masaüstü: Cinnamon
  • Grafik Kartı: Hd 7850 2 GB
  • İşlemci: Fx 6100
  • RAM: 8
Ynt: Google web designer açılmıyor.
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2019, 22:17:53 »
Sorun çözüldü, teşekkürler.

Çevrimdışı Butterfly

  • Proje Sorumlusu
  • *****
  • İleti: 16272
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 19.1 & LMDE 3
  • Masaüstü: Cinnamon 4.0 & Mate 1.20
Ynt: Google web designer açılmıyor.
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2019, 22:37:07 »
Rica ederiz.

Başlığı etiketlerseniz konuyu kilitleyebiliriz.

Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...