Size daha önce Bumblebee kurmanızı önermiştim zaten. Hatta Linux Mint 19 yerine, temiz biçimde Linux Mint 18.3 kurun demiştim. Nvidia 520m ile Nvidia sürücüsü kursanız bile aman aman bir performans elde edemezsiniz, bu sebeple Bumblebee daha uygun bir çözüm. Forumdaki anlatım ile başarılı şekilde kurulum yapan pek çok üyemiz var.
Elementary OS sizin tercihiniz ama, bu aşamadan bile Bumblebee kurulumuna dönebilirsiniz.
E OS iptal oldu inmedi. Lubuntu indirdim iso boyutu kucuk diye. Lubuntu uzerine farkli bir masaustu kurarim artik.
Bumblebee yi deneyelim.
Mesajlar Birleştirildi.
Bir ekran kartını ve programı kurmak daha kolay olmalı.
Linux ta program kurmak basit. Program sonrası dosya düzenlemeler bağımlılık sağlanamadı deyip programların kurulmaması bunlar kullanıcıları linux tan soğutuyor.
Windows 10 kurdum antivirüsler yavaşlattığı için kurmadım. Birçok gereksiz servisi devre dışı bıraktım. Time Freeze kullanıyorum. Windows ta kullandığım birkaç klasörü devre dışı bıraktım ve kalan bütün sistemi donduruyor. Yeniden başlatınca sistem time freeze i açtığın ana geri dönüyor

Linux hakkında yardım ettiğin için çok teşekkürler. Forumda ve yeni konularda sana kolaylıklar diliyorum. Kendine iyi bak