Merhaba, elimde bir tanesi entegre [Intel 4. Generation Integrated GPU (Veya kısaca Intel Haswell)], diğeri ise harici (Nvidia GeForce 820M) olan iki grafik kardı var. Şu an işletim sistemini (Linux Mint 18 "Sarah") yeni kurdum ve hiçbir şey yüklemedim. Verdiğiniz PPA deposunu (repository) eklemeye çalıştığımda şu hatayı veriyor:
silk[member=3943]silk[/member]-Inspiron-3542 ~ $ sudo add-apt-repository ppa:bumblebee/testing -y
Sonuç:
PPA eklenemiyor: '"Error reading https://launchpad.net/api/1.0/~bumblebee/+archive/testing: (6, 'Could not resolve host: launchpad.net')"'.
Araştırdığım kadarı ile proxy kaynaklı bir sorun fakat dediğim gibi daha işletim sistemini yeni yükledim ve yüklerken de herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
-----------------------------------------Hocam ben ubuntu 16.04.01 Xenial yeni kullanıyım bu dediğiniz adımları uygulamam doğru mudur ?
Merhaba. Linux Mint 18, Ubuntu 16.04 üzerinden geliştirilmiştir, ve bu yüzden Ubuntu 16.04 ile yapabileceğiniz hemen hemen her şeyi Linux Mint 18 ile yapabilirsiniz. Yani evet.