Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Fitilli DaniyalAlıntı yapılan: fortran - Yok. kullanmayacağım. Control Center çöktü açılmıyor. Zaten dağıtımda da sıkıntılar var. Güncelleme aracı bile yok. Sıradaki dağıtımım ya Manjaro olacak yada Chakra. Hangisini önerirsin?Doğrusu Manjaro oldukça iyi bir dağıtımdır ama Ben Debiancıyım. Linux Mint diyorum.
Alıntı yapılan: fortran - Yok. kullanmayacağım. Control Center çöktü açılmıyor. Zaten dağıtımda da sıkıntılar var. Güncelleme aracı bile yok. Sıradaki dağıtımım ya Manjaro olacak yada Chakra. Hangisini önerirsin?
Dönüp dolaşacağım yer orası ama insan merak ediyor. Denemediğim dağıtım kalmasın istiyorum Manjaro diyosun, bir deneyelim o zaman
Teşekkürler arkadaşlar.Birde gnome deniyelim bakalım
Selam arkadaşlar resimdeki gibi tema listesinde istediğim bir temaya çift tıklıyorum herşeyi denedim ama o tema aktif olmadı nedenini öğrenebilirmiyim veya nasıl yapabileceğimi
Alıntı yapılan: ergindemirSelam arkadaşlar resimdeki gibi tema listesinde istediğim bir temaya çift tıklıyorum herşeyi denedim ama o tema aktif olmadı nedenini öğrenebilirmiyim veya nasıl yapabileceğimiAynı soruyu burada da sormuşsunuz ergindemir. Neden aynı soruyu iki kez sorma gereği duyuyorsunuz?
Masaüstleriniz çok hoş hepinizin Alıntı yapılan: Gray Hat Ninja - 03 Temmuz 2014, 23:53:02Teşekkürler arkadaşlar.Birde gnome deniyelim bakalım GTK temanız çok hoş ismi nedir?Bu da benim ki Ayrıca conky için Oceon'a teşekkürler.
Alıntı yapılan: Quaoar - 08 Temmuz 2014, 16:33:44Masaüstleriniz çok hoş hepinizin Alıntı yapılan: Gray Hat Ninja - 03 Temmuz 2014, 23:53:02Teşekkürler arkadaşlar.Birde gnome deniyelim bakalım GTK temanız çok hoş ismi nedir?Bu da benim ki Ayrıca conky için Oceon'a teşekkürler. Arkadaş benim kurduğum Gnome niye sizinki gibi olmuyor yahu. Hangi dağıtımı kullanıyorsun acaba?